Terug

Volg Vandaag Inside

‘Arsenal wil ‘Ajax-wonderkind' Hato deze zomer naar Engeland halen’

‘Arsenal wil ‘Ajax-wonderkind' Hato deze zomer naar Engeland halen’

4 jan 2024, 14:54

Jorrel Hato heeft de interesse gewekt van Arsenal. De Engelse topclub hoopt nog voor het einde van Hato zijn contract toe te kunnen slaan, zo weet Sam Dean in The Telegraph te melden.

Volgens de krant zou de hoofdtrainer van Arsenal, Mikel Arteta, Hato graag aan zijn selectie toe willen voegen, omdat hij in hem een talent voor de lange termijn ziet. Hato kan namelijk zowel als centrale verdediger als linksback opereren.

Hato zijn contract loopt over anderhalf jaar af bij Ajax. Voor die tijd hoopt Arsenal toe te kunnen slaan, maar volgens de krant hoeven de Amsterdammers zich tijdens de winterse transferperiode nog geen zorgen te maken over 'het wonderkind van Ajax'. “Het is waarschijnlijker dat Arsenal zijn interesse in de zomer zal formaliseren.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.