Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal weken zonder geopereerde verdediger David Luiz

Arsenal weken zonder geopereerde verdediger David Luiz

4 apr 2021, 16:39

De Braziliaanse verdediger David Luiz van Arsenal heeft een operatie aan zijn rechterknie ondergaan. De 33-jarige voetballer ontbrak daardoor zaterdag in de verloren competitiewedstrijd tegen Liverpool (0-3). "De operatie is goed verlopen en David werkt nu thuis aan zijn herstel", meldde Arsenal.

De Braziliaan speelde dit seizoen negentien duels in de Premier League. Hij staat volgens Arsenal "enkele weken" aan de kant. De ploeg van trainer Mikel Arteta neemt het donderdag in de kwartfinales van de Europa League in eigen stadion op tegen Slavia Praag. De return is een week later in Tsjechië.

Arteta moet tegen Slavia Praag mogelijk ook zijn vaste linksback Kieran Tierney missen. De Schotse international moest zich tegen Liverpool vlak voor rust laten vervangen vanwege knieklachten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.