Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal verslaat Spurs in Londense derby: 2-1

Arsenal verslaat Spurs in Londense derby: 2-1

14 mrt 2021, 20:45

In de strijd om plaatsing voor de Champions League heeft Tottenham Hotspur een pijnlijke nederlaag geïncasseerd. De Londense derby tegen Arsenal ging met 2-1 verloren. Voor de winnende thuisclub kwamen Martin Ødegaard en Alexandre Lacazette tot scoren.

Erik Lamela had in de 33e minuut de score geopend namens de Spurs. Het was zijn eerste competitietreffer in een serie van 37 wedstrijden. De Argentijn, die in de 19e minuut was ingevallen voor Son, moest in de 76e minuut het veld verlaten na zijn tweede gele kaart. De stand was op dat moment al 2-1. Steven Bergwijn ontbrak in de selectie van Tottenham.

Op de ranglijst nemen de Spurs de zevende plek in, nu met 6 punten achterstand op nummer 4 Chelsea. De top 4 plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League. Arsenal staat op de tiende plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.