Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal verslaat Burnley

Arsenal verslaat Burnley

22 dec 2018, 16:32

LONDEN (ANP) - Arsenal heeft de thuiswedstrijd tegen Burnley in de Premier League gewonnen met 3-1. De ploeg van trainer Unai Emery handhaafde zich op de vijfde plaats. Pierre-Emerick Aubameyang maakte twee treffers voor de Gunners.

Emery had zijn ploeg flink gewijzigd voor de confrontatie met Burnley, de nummer achttien in de stand. De grootste verrassing was dat de Duitser Mesut Özil in de basis stond én tot aanvoerder was benoemd. Hij toonde zich gretig en leidde na een klein kwartier de openingstreffer van Aubameyang in met een splijtende voorzet.

Aubameyang ramde kort na rust de 2-0 in de touwen. Dat was zijn twaalfde competitietreffer. Die goal leek de genadeklap, maar Burnley richtte zich op en kreeg in de 63e minuut aansluiting door een doelpunt van Ashley Barnes. Een nerveuze fase volgde, waarin Arsenal moeite had met de aanvalsdrang van Burnley. De Londense club haalde veilig de eindstreep, waarbij Alex Iwobi in blessuretijd nog de 3-1 kon inschieten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.