Terug

Volg Vandaag Inside

Tiental Arsenal verliest punten na rood Aubameyang

Tiental Arsenal verliest punten na rood Aubameyang

11 jan 2020, 16:29

Arsenal heeft in de uitwedstrijd tegen Crystal Palace genoegen moeten nemen met een gelijkspel: 1-1. Pierre-Emerick Aubameyang zette Arsenal met zijn veertiende treffer van het seizoen al vroeg op voorsprong. De spits uit Gabon moest halverwege de tweede helft echter ook met rood van het veld, na een tackle op de enkel van Max Meyer. Op advies van de VAR trok de scheidsrechter rood voor de aanvoerder van Arsenal, die een schorsing van een paar wedstrijden tegemoet kan zien.

Crystal Palace, met Jaïro Riedewald weer in de basis, was kort na rust op gelijke hoogte gekomen via Jordan Ayew. Het schot van de Ghanees werd onderweg nog van richting veranderd door David Luiz, waardoor keeper Bernd Leno kansloos was. In de slotfase waren de tien van Arsenal nog dicht bij de winst, maar Nicolas Pépé schoot op de paal en in de rebound stuitte Alexandre Lacazette op de keeper van Crystal Palace.

Arsenal bleef met 28 punten op de tiende plaats staan, vlak onder Crystal Palace dat één punt meer heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.