Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal verliest ook in League Cup

Arsenal verliest ook in League Cup

23 dec 2020, 00:15

Arsenal heeft ook in de League Cup geen succes kunnen boeken. De nummer 15 van de Premier League ging in de kwartfinales op eigen veld met 4-1 onderuit tegen Manchester City. Voor de bezoekers kwamen Gabriel Jesus, Riyad Mahrez, Phil Foden en Aymeric Laporte tot scoren. Alexandre Lacazette bracht de treffer van de thuisclub op zijn naam.

In de Premier League komt Arsenal ook niet meer aan winnen toe. Uit de laatste zeven competitieduels haalde de ploeg van de geplaagde trainer Mikel Arteta slechts 2 punten.

Eerder op de avond schakelde Brentford op eigen veld Newcastle United met 1-0 uit. Woensdag speelt Stoke City tegen Tottenham Hotspur en Everton tegen Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.