Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal verliest koppositie na nederlaag tegen West Ham van Álvarez, Kudus en Heitinga

Arsenal verliest koppositie na nederlaag tegen West Ham van Álvarez, Kudus en Heitinga

29 dec 2023, 08:49

Arsenal is de koppositie van de Premier League kwijt. De ploeg van trainer Mikel Arteta was heel veel in balbezit tegen West Ham United, maar een stuk minder effectief dan de bezoekers (0-2).

Tomáš Soucek en Konstantinos Mavropanos scoorden voor West Ham United, waar oud-spelers Mohammed Kudus en Edson Ávarez van Ajax weer een basisplaats hadden. Said Benrahma miste in blessuretijd een strafschop voor West Ham United. Liverpool won dinsdag al bij Burnley (0-2) en heeft nu een voorsprong van 2 punten op Arsenal. West Ham United is naar de zesde positie van de ranglijst geklommen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.