Terug

Volg Vandaag Inside

'Arsenal toont interesse in 'zeldzaam lichtpuntje' van Ajax'

'Arsenal toont interesse in 'zeldzaam lichtpuntje' van Ajax'

27 dec 2023, 11:23

Arsenal heeft interesse in het zeventienjarige Ajax-talent Jorrel Hato, zo meldt The Athletic woensdagochtend. De jonge verdediger wordt beschouwd als een potentiële aanwinst wiens speelstijl naadloos aansluit bij het beoogde spel van Arsenal.

Het medium omschrijft de kersverse international als een 'zeldzaam lichtpuntje' in een voor Ajax 'moeizaam seizoen'. Hoewel er nog geen concrete plannen zijn onthuld, trekt het medium een vergelijking met de eerdere transfer van Jurriën Timber naar Arsenal: "Hato speelt als linker centrale verdediger of linksback en zou dus een aanvulling zijn op Timber."

In Amsterdam heeft Hato nog een contract tot medio 2025, ondanks al enige tijd circulerende geruchten over een contractverlenging. The Athletic verwacht daarom een aanzienlijk prijskaartje voor Hato, die de aanvoerdersband van Ajax al meerdere malen heeft gedragen.

Naast de naam van Hato noemt het medium ook de naam van oud-Ajacied Matthijs de Ligt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.