Arsenal richt zich op tegen Fulham

1 jan 2019, 19:06

LONDEN (ANP) - Arsenal heeft de recente afstraffing tegen Liverpool (1-5) van zich afgespeeld met een duidelijke zege op Fulham. De ploeg van coach Unai Emery won het thuisduel in het Londense Emirates Stadium met 4-1. Door de zege handhaafde Arsenal zich op de vijfde plek in de Premier League en hield het aansluiting bij de top vier. Fulham bleef voorlaatste.

De 'Gunners' domineerden de wedstrijd, hoewel Ryan Sessegnon twee vroege kansen liet liggen om Fulham aan de leiding te brengen. Granit Xhaka zette de thuisploeg na 25 minuten op voorsprong (1-0). Dat was ook de ruststand.

Na een klein uur kwam Arsenal op 2-0 via Alexandre Lacazette en leek de wedstrijd gespeeld, maar een opleving van Fulham leverde na 70 minuten de aansluitingstreffer op. Aboubakar Kamara was de maker van het doelpunt.

De ploeg van Emery richtte zich tijdig op en liep in de laatste tien minuten uit naar 4-1. De treffers kwamen van invaller Aaron Ramsey en topschutter Pierre-Emerick Aubameyang, die zijn veertiende goal van dit seizoen maakte in de Premier League.