Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal - PSV vanavond te zien bij Veronica

Arsenal - PSV vanavond te zien bij Veronica

20 okt 2022, 00:00

PSV staat voor een mooie uitdaging in het uitduel met Arsenal in de Europa League, aanvang 19.00 uur. De club uit Eindhoven, die dit seizoen zo graag in de Champions League wilde spelen, stuit op een tegenstander van formaat. De club uit Londen staat aan kop van de Premier League. Het duel is vanavond te zien bij Veronica.

PSV is met Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior naar Londen gereisd. Het drietal is na een lange periode weer fit. Ruud van Nistelrooij laat ze nog niet aan de aftrap verschijnen. "Maar ze kunnen wel invallen", zei de trainer die zich als spits van Manchester United niet populair heeft gemaakt bij de aanhang van Arsenal.

Van Nistelrooij wilde nog niet vertellen of hij zijn ploeg met vijf verdedigers aan de aftrap laat verschijnen. Ook onduidelijk is of Arsenal met de best mogelijke formatie start. De club uit Londen is na drie duels in de Europa League nog zonder puntenverlies. PSV heeft 2 punten minder dan Arsenal.

Het duel tussen Arsenal en PSV werd vorige maand uitgesteld na de dood van koningin Elizabeth.

Programma 18.25 uur: Start uitzending met Hélène Hendriks, René van der Gijp en Dick Advocaat.

19:00 uur: Arsenal - PSV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.