Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal pakt de winst bij Bournemouth

Arsenal pakt de winst bij Bournemouth

25 nov 2018, 17:49

BOURNEMOUTH (ANP) - Pierre-Emerick Aubameyang heeft Arsenal de winst bezorgd in de uitwedstrijd bij Bournemouth. De spits uit Gabon tikte halverwege de tweede helft op aangeven van Sead Kolasinac de winnende treffer binnen: 1-2. Het betekende voor Aubameyang zijn achtste treffer van het seizoen, waarmee hij samen met Sergio Agüero (Manchester City) de topscorerslijst in de Premier League aanvoert.

Arsenal kwam na een half uur fortuinlijk op voorsprong. De Colombiaanse middenvelder Jefferson Lerma van Bournemouth wilde een voorzet van Kolasinac wegwerken, maar in plaats daarvan gleed hij de bal vanaf zo'n 13 meter hard langs zijn eigen doelman. Vlak voor rust kwam de thuisclub, met verdediger Nathan Aké in de basis, op gelijke hoogte via Joshua King.

Dankzij Aubameyang behoudt Arsenal de aansluiting met de top vier in Engeland. De ploeg van trainer Unai Emery heeft 27 punten, acht minder dan koploper City. Liverpool (33), Tottenham Hotspur (30) en Chelsea (28) staan daar nog tussen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.