Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal na bizarre verlenging uitgeschakeld door Olympiakos

Arsenal na bizarre verlenging uitgeschakeld door Olympiakos

28 feb 2020, 00:51

Arsenal is in de Europa League in de eerste ronde van de knock-outfase blijven steken. De finalist van vorig jaar verloor van het Griekse Olympiakos, dat na een bizarre verlenging met 2-1 won in Londen. Vorige week had Arsenal nog met 1-0 gewonnen in Griekenland.

Na de officiële speeltijd stond het door een doelpunt van Pape Abou Cissé 0-1, waardoor een verlenging de beslissing moest brengen. In de 113e minuut leek aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang Arsenal met een fraaie omhaal een plek in de volgende ronde te bezorgen.

Arsenal vierde het doelpunt met de fans alsof de volgende ronde al was bereikt, maar in de 119e minuut - de voorlaatste minuut van de verlenging - gleed Youssef El Arabi de 1-2 binnen. In de laatste seconde van de wedstrijd kreeg Aubameyang nog een grote kans, maar hij schoot net naast. De captain van Arsenal kon zijn tranen maar net bedwingen.

Vorig seizoen verloor Arsenal in de finale van Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.