Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal moeiteloos langs Blackpool in FA Cup

Arsenal moeiteloos langs Blackpool in FA Cup

5 jan 2019, 21:28

BLACKPOOL (ANP) - De Engelse topclubs hebben zich zaterdag in de derde ronde van de FA Cup niet laten verrassen. Na Manchester United (2-0 tegen Reading) en Chelsea (2-0 tegen Nottingham Forest) kwalificeerde ook Arsenal zich voor de volgende fase. Het team van trainer Unai Emery won eenvoudig van het twee niveaus lager uitkomende Blackpool: 0-3.

De aanloop naar het duel verliep voor Arsenal niet helemaal zonder problemen. De spelersbus kon niet wegrijden bij het hotel waar Arsenal bleef, omdat een boze fan van Blackpool op het dak was geklommen. De man, die protesteerde tegen clubeigenaar Owen Oyston, bleef 40 minuten lang op de bus zitten en werd daarna gearresteerd door de politie.

Het duel kon ondanks de vertraging nog wel op tijd beginnen. Joe Willock opende in de 11e minuut met zijn hoofd de score. De middenvelder reageerde attent toen de bal na een vrije trap via de paal terug het veld in kwam. Willock verdubbelde nog voor de rust de voorsprong en na de pauze bepaalde de Nigeriaan Alex Iwobi de eindstand op 0-3.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.