Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal-manager Arteta besmet met Coronavirus, hele selectie in quarantaine

Arsenal-manager Arteta besmet met Coronavirus, hele selectie in quarantaine

13 mrt 2020, 00:35

Arsenal-trainer Mikel Arteta heeft positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat meldt de Engelse voetbalclub donderdag. Spelers van Arsenal waren al in quarantaine geplaatst, omdat ze in contact zijn geweest met de eigenaar van de Griekse club Olympiakos. Die testte ook positief op het coronavirus.

Het trainingscomplex van Arsenal is voorlopig gesloten. "Alle mensen die bij Mikel in de buurt zijn geweest, worden in quarantaine geplaatst. Naast de spelers en leden van de technische staf zullen dat mensen uit Londen Colney zijn", aldus Arsenal in een verklaring. Colney is het deel in Londen waar Arsenal het stadion en trainingscomplex heeft.

De clubs uit de Premier League komen vrijdag in spoedzitting bijeen om te bespreken wat te doen met de competitie. De wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal werd woensdag al afgelast vanwege het longvirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.