Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal lange tijd zonder Kolasinac en Niles

Arsenal lange tijd zonder Kolasinac en Niles

16 aug 2018, 14:05

LONDEN (ANP) - Arsenal moet Sead Kolasinac en Ainsley Maitland-Niles tot oktober zeker missen vanwege blessures. Verdediger Kolasinac kampt met een blessure aan zijn linkerknie. Middenvelder Maitland-Niles heeft een scheurtje in zijn kuitbeen.

De twintigjarige Maitland-Niles kreeg last van zijn linkerbeen bij de openingswedstrijd van het seizoen thuis tegen Manchester City (2-0 verlies). Nog voor de rust moest Maitland-Niles het veld verlaten.

De 25-jarige Kolasinac liep zijn blessure op bij een oefenwedstrijd tegen Chelsea, eerder deze maand. De Bosnische linksback hoopt over twee maanden weer op het trainingsveld te staan. Collega-verdediger Carl Jenkinson zit ook in de ziekenboeg, hij heeft last van hetzelfde gewricht als Kolasinac.

De verwachting is dat de al langer geblesseerde Laurent Koscielny, die het WK met Frankrijk moest missen, in november zijn rentree maakt op het trainingsveld.

Verdediger Nacho Monreal en aanvaller Danny Welbeck zijn na blessures wel weer terug in training. Zij kunnen zaterdag spelen in de Londense derby tegen Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.