Terug

Volg Vandaag Inside

'Arsenal klopt weer bij PSV aan voor Cody Gakpo'

'Arsenal klopt weer bij PSV aan voor Cody Gakpo'

25 juli 2022, 08:58

Arsenal wil zich nog altijd versterken met PSV'er Cody Gakpo, zo meldt Stef de Bont van Voetbal International. 'The Gunners' waren eerder al geïnteresseerd, maar dat liep toen op niets uit.

Eind maart was er ook al sprake van verregaande interesse in de buitenspeler van PSV. Voetbal International meldt dat de Londenaren nu opnieuw willen kijken naar de mogelijkheden. De club uit Eindhoven hoopt Gakpo te kunnen behouden en mocht hij verkocht worden, dan het liefst tegen het einde van de transferwindow. PSV speelt immers de komende twee weken een belangrijk tweeluik tegen AS Monaco in de voorronde van Champions League.

Arsenal versterkte zich al flink deze transferperiode, onder meer Oleksandr Zinchencko en Gabriel Jesus werden overgenomen van Manchester City. De resultaten van Arsenal zijn tot nu toe ook uitstekend. De ploeg van trainer Mikel Arteta wist afgelopen weekend nog met 4-0 te winnen van Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.