Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal is Bellerin rest van seizoen kwijt

Arsenal is Bellerin rest van seizoen kwijt

22 jan 2019, 13:47

LONDEN - Voor rechtsback Héctor Bellerin van Arsenal is het seizoen voorbij. De 23-jarige Spanjaard heeft zaterdag in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Chelsea (2-0) een kruisband in zijn linkerknie gescheurd. De Londens club meldde dat hij een operatie ondergaat en zes tot negen maanden is uitgeschakeld.

De onfortuinlijke Bellerin was net hersteld van een kuitblessure, die hem een maand aan de kant hield. Hij maakte tegen Chelsea weer zijn eerste speelminuten.

Arsenal zal vermoedelijk niet de transfermarkt opgaan voor een vervanger van Bellerin. Volgens coach Unai Emery beschikt zijn selectie over voldoende spelers die op de positie rechtsachter kunnen spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.