Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal huurt Portugese verdediger Soares

Arsenal huurt Portugese verdediger Soares

31 jan 2020, 12:50

De Engelse voetbalclub Arsenal heeft zich op de slotdag van de winterse transferperiode versterkt met Cédric Soares. De Portugese verdediger maakt het seizoen op huurbasis af bij de 'Gunners'. Cédric, zoals hij bekendstaat, komt over van Southampton.

Het contract van de 28-jarige Portugees loopt komende zomer af. Hij speelt sinds 2015 voor Southampton, dat hem overnam van Sporting Portugal. In de tweede helft van vorig seizoen speelde de rechtsback al op huurbasis voor de Italiaanse club Internazionale. De 33-voudig international veroverde in 2016 met Portugal de Europese titel. In de beslissende fase van het EK had Cédric een basisplaats.

Arsenal, dat bezig is aan een teleurstellend seizoen en op de tiende plaats staat, versterkte de defensie eerder deze week al met de Spanjaard Pablo Mari. De oud-speler van NAC Breda wordt gehuurd van Flamengo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.