Terug

Volg Vandaag Inside

'Arsenal-huurling krijgt lange schorsing na filmen masturberende ploeggenoot'

'Arsenal-huurling krijgt lange schorsing na filmen masturberende ploeggenoot'

23 apr 2021, 14:28

William Saliba, Franse verdediger speler van OGC Nice, mag voorlopen niet uitkomen voor de nationale ploeg. Saliba is voor een maand geschorst vanwege een video, waarin hij een masturberende ploeggenoot filmt. Dat meldt Le Parisien.

Saliba maakte de video enkele jaren geleden waarschijnlijk in 2017 of 2018. Het Franse medium schrijft dat de verdediger eerst zichzelf filmde en daarna de camera omdraaide naar een volledig naakte en masturberende teamgenoot. Het zou gaan om Ulrick Eneme Ella, die een schorsing kreeg van drie maanden.

De video werd door Saliba snel verwijderd, maar het was toen al te laat. Saliba filmde zijn ploeggenoot tijdens een interlandbreak met Frankrijk O18. Beide spelers zijn geschorst door de Franse bond.

Saliba speelt dit seizoen op huurbasis bij Arsenal en heeft een contract tot medio 2024 bij The Gunners.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.