Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal heropent trainingscomplex 'onder strenge voorwaarden'

Arsenal heropent trainingscomplex 'onder strenge voorwaarden'

26 apr 2020, 13:00

Arsenal heropent volgende week zijn trainingscomplex London Colney voor individuele trainingen. De club uit de Premier League is de eerste die de coronamaatregelen versoepelt. Arsenal benadrukt wel dat er strenge voorwaarden gelden.

"De toegang zal beperkt zijn en er zal nauwlettend op worden toegekeken dat de regels voor afstand bewaren worden nageleefd", verklaarde Arsenal. "Spelers zullen alleen reizen naar het complex, hun individuele training doen en naar huis terugkeren. Alle gebouwen blijven gesloten."

Arsenal-manager Mikel Arteta werd op 12 maart positief getest op het nieuwe coronavirus. Het leidde ertoe dat de Premier League de competitie opschortte. Sky News wist zaterdag te melden dat hoogste Engelse profdivisie over enkele weken zonder publiek in de stadions kan worden hervat.

In de Premier League staan dit seizoen nog 92 competitiewedstrijden op het programma. Vooralsnog geldt 8 juni als richtdatum om weer te gaan voetballen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.