Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal heeft smaak te pakken

Arsenal heeft smaak te pakken

4 okt 2018, 23:06

BAKOE (ANP) - Arsenal heeft in de Europa League ook de tweede groepswedstrijd gewonnen. De ploeg van coach Unai Emery was in Azerbeidzjan met 3-0 te sterk voor Qarabag FK. Sokratis Papastathopoulos, Emile Smith-Rowe en Matteo Guendouzi kwamen in Bakoe tot scoren. Eerder won de Londense club thuis met 4-2 van Vorskla Poltava uit Oekraïne.

Arsenal begon met twee nederlagen in de competitie zwak aan het eerste seizoen onder de nieuwe coach Emery, de opvolger van Arsène Wenger. De 'Gunners' wonnen daarna echter al hun wedstrijden, inmiddels acht in getal.

In de andere groepswedstrijd won Sporting Portugal op verrassende wijze met 2-1 bij Vorskla Poltava. De bezoekers kwamen pas in de laatste minuut en in de extra tijd tot scoren via Fredy Montero en Jovane Cabral. Bij Sporting ontbraken de Nederlandse aanvallers Bas Dost en Luc Castaignos. Nemanja Gudelj (ex-Ajax) bleef op de bank.

Slotfase

Arsenal leidt in poule E met zes punten, gevolgd door Sporting (ook zes), Vorskla Poltava en Qarabag (beide nul).

In groep F kon AC Milan pas in de slotfase afstand nemen van het Griekse Olympiakos: 3-1. Invaller Patrick Cutrone (twee) en Gonzalo Higuaín kwamen tussen de 70e en 79e minuut tot scoren. In de andere groepswedstrijd versloeg Real Betis op eigen veld het puntloze F91 Dudelange met 3-0. Milan staat op zes punten en Real Betis op vier in poule F.

In groep B incasseerde trainer Rini Coolen met de Noorse club Rosenborg de tweede nederlaag: 1-3 tegen RB Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.