Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal heeft genoeg aan gelijkspel

Arsenal heeft genoeg aan gelijkspel

9 nov 2018, 00:23

LONDEN (ANP) - Arsenal heeft aan een gelijkspel tegen Sporting genoeg gehad om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. In Londen eindigde het duel in 0-0. Het was de eerste keer in het toernooi dat Arsenal punten liet liggen.

De favoriet in poule E heeft na vier wedstrijden 10 punten, 3 punten meer dan de Portugezen. De twee overige kandidaten, Vorskla Poltava en Qarabag FK, staan pas op 3 punten.

Bas Dost viel in de 68e minuut in bij Sporting, dat naar verluidt binnenkort Marcel Keizer als trainer gaat benoemen. Sporting eindigde het duel met tien man, na een rode kaart voor de Franse verdediger Jérémy Mathieu.

Zuurstof

Arsenals spits Danny Welbeck viel al voor rust met een mogelijk zware blessure uit. Toen hij per brancard van het veld ging kreeg hij zuurstof toegediend. Welbeck werd meteen naar het ziekenhuis vervoerd. Waarschijnlijk gaat het om letsel aan een enkel, opgelopen nadat hij verkeerd landde na een kopbal.

Leverkusen won met 1-0 van FC Zürich, een resultaat dat voor beide voldoende was om de volgende ronde te bereiken. Beide clubs hebben 9 punten. Ludogorets en AEK Larnaca, die onderling 0-0 speelden, hebben pas 2 punten. Het winnende doelpunt van Leverkusen kwam op naam van Tin Jedvaj.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.