Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal-coach Arteta hersteld van coronavirus

Arsenal-coach Arteta hersteld van coronavirus

27 mrt 2020, 10:03

Arsenal-coach Mikel Arteta is hersteld van het coronavirus. De 38-jarige Spaanse coach zegt klaar te zijn om weer aan de slag te gaan bij de Londense voetbalclub.

Arsenal maakte op 12 maart bekend dat de trainer positief had getest op het nieuwe coronavirus. De spelers van Arsenal waren toen al in quarantaine geplaatst, omdat ze in contact waren geweest met de eigenaar van de Griekse club Olympiakos, die besmet was geraakt. Een dag later, op 13 maart, kondigde de Premier League aan de competitie voorlopig stil te leggen.

"Ik voel me volledig hersteld", meldde Arteta op de clubwebsite. "Het klopt dat ik enige symptomen van de ziekte vertoonde, toen de club een bericht kreeg van Olympiakos. Ik voelde iets in me dat ik het had."

Arteta zegt dat het voor hem slechts een normaal griepvirus was waarin hij een beetje koorts en een kuchje had. "Het lastige is dat je bezorgd bent, met drie kinderen thuis", zei hij. Daarnaast was de coach vooral bang dat hij anderen had besmet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.