Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal-coach Arteta baalt van lek naar de pers

Arsenal-coach Arteta baalt van lek naar de pers

21 nov 2020, 11:37

Arsenal-trainer Mikel Arteta heeft dit seizoen zijn verdediging aardig op orde, maar de Spanjaard maakt zich nu druk om een ander lek. Deze week wisten Britse media te melden dat er tijdens een training van de Londense voetbalclub een handgemeen had plaatsgevonden tussen verdediger David Luiz en middenvelder Dani Ceballos.

Er zouden rake klappen zijn uitgedeeld. Ceballos deed het verhaal op Twitter af als 'fakenews'. Maar Arteta liet weten dat het conflict was uitgepraat terwijl hij zich drukker maakte over het feit dat het incident op het besloten trainingscomplex was uitgelekt naar de media. "Ik vind het niet fijn dat dit soort zaken naar buiten komt", vertelde de coach. "Ik ga uitzoeken hoe dat heeft kunnen gebeuren. Het druist in tegen alles wat ik verwacht van elkaar wat betreft privacy en vertrouwen. Dit zal gevolgen hebben."

Ceballos, die voor het tweede seizoen wordt gehuurd van Real Madrid, kwam eerder in opspraak na een aanvaring met Eddie Nketiah tijdens de warming-up voorafgaand aan het duel met Fulham in september. De twee legden het bij, getuige een foto na afloop van die wedstrijd waarop ze lachend poseerden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.