Terug

Volg Vandaag Inside

'Arsenal biedt 40 miljoen euro op Lisandro Martínez'

'Arsenal biedt 40 miljoen euro op Lisandro Martínez'

27 juni 2022, 15:24

Arsenal heeft opnieuw een bod gedaan op Lisandro Martínez. Volgens De Telegraaf is de Londense topclub bereid om veertig miljoen euro neer te leggen voor de Argentijnse verdediger van Ajax.

'Bronnen rondom Arsenal melden dat de Londense club het eerste bod van 25 miljoen euro van weken geleden officieel heeft verhoogd tot 40 miljoen euro, inclusief bonussen', schrijft De Telegraaf-journalist Mike Verweij.

Met het verhoogde bod hoopt Arsenal het eveneens geïnteresseerde Manchester United te snel af te zijn. De club van trainer Erik ten Hag kan op de transfermarkt nog niet tot actie overgaan, omdat de komst van Frenkie de Jong naar Manchester als absolute topprioriteit wordt gezien.

Of Ajax akkoord zal gaan met het bod van veertig miljoen euro, is nog niet bekend. De landskampioen wil naar verluidt een bedrag van rond de vijftig miljoen euro voor de 24-jarige verdediger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.