Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal, Benfica, Chelsea en Valencia winnen in Europa League

Arsenal, Benfica, Chelsea en Valencia winnen in Europa League

12 apr 2019, 01:26

Benfica, Arsenal, Chelsea en Valencia hebben een optie genomen op een plaats bij de laatste vier in de Europa League. Benfica versloeg op eigen veld Eintracht Frankfurt met 4-2. Het grote talent João Félix vervulde met drie treffers een hoofdrol. Met 19 jaar en 152 dagen is hij de jongste speler ooit die een hattrick heeft gemaakt in de Europa League.

Arsenal was met 2-0 te sterk voor Napoli. De Engelse ploeg kwam in Londen na een kwartier op voorsprong uit een fraaie aanval, die door Aaron Ramsey werd afgerond (1-0). In de 25e minuut scoorde Kalidou Koulibaly in eigen doel (2-0). De thuisclub liet daarna nog legio kansen liggen op een grotere zege. Namens Napoli miste Piotr Zielinski na ruim een uur voor open doel.

Chelsea won met 1-0 bij Slavia Praag. Het Spaanse duel tussen Villarreal en Valencia eindigde in 1-3. De returns zijn volgende week donderdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.