Terug

Volg Vandaag Inside

Arrogantie bij Fransen: 'Giroud liep langs me heen en deed alsof hij geen Engels sprak'

Arrogantie bij Fransen: 'Giroud liep langs me heen en deed alsof hij geen Engels sprak'

21 dec 2022, 14:12

Aanvaller Jason Cummings vertelt bij de Australische TV over zijn ervaringen met Kylian Mbappé en Olivier Giroud na het duel tussen Frankrijk en Australië (4-1). Cummings wilde na afloop graag een Frans shirtje bemachtigen, maar dat verliep niet geheel volgens plan.

"Na de wedstrijd tegen Frankrijk probeerde ik Mbappé te pakken te krijgen, vergeet Giroud ik ging voor het beste, Mbappé en hij zei 'tot ziens in de kleedkamer'", vertelt de aanvaller van Central Coast Mariners. "Nee, hij wil zijn shirt niet ruilen", kreeg Cummings later te horen van de Franse teammanager.

Enigszins teleurgesteld loopt de Australiër terug naar zijn eigen kleedkamer, als hij Giroud tegen het lijf loopt. "Giroud, alsjeblieft, mag ik je shirt? Ik ben groot fan, mag ik alsjeblieft je shirt?", vraagt Cummings aan de AC Milan-spits, maar hij krijgt weinig response. "Hij liep gewoon langs me heen, terwijl hij deed alsof hij geen Engels sprak. Hij speelde tien jaar in de Premier League."

Gelukkig verliet Cummings niet met lege handen het Al Janoub Stadium. Verdediger Jules Koundé gaf zijn shirt uiteindelijk aan de 27-jarige spits. "Een geweldige gozer! De eer was gered", concludeert Cummings.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.