Terug

Volg Vandaag Inside

Arnold kijkt uit naar weerzien met Verbeek

Arnold kijkt uit naar weerzien met Verbeek

27 dec 2018, 10:38

MELBOURNE (ANP) - Australië sluit zondag in Dubai de voorbereiding op het toernooi om de Azië Cup af met een oefeninterland tegen Oman. Voor beide bondscoaches is dat een speciaal duel. Graham Arnold (Australië) en Pim Verbeek (Oman) zijn oude bekenden van elkaar. Verbeek loste Arnold in 2007 af als bondscoach van Australië waarna de Australische ex-prof als assistent van de Nederlander verder ging bij de nationale ploeg. Het trainersduo leidde de 'Socceroos' naar het WK in Zuid-Afrika in 2010, waar het team strandde in de groepsfase.

,,Het is heel leuk om Pim weer eens te zien'', liet Arnold weten. ,,We bewaren beiden prachtige herinneringen aan onze gezamenlijke tijd bij de Australische ploeg. Hij doet nu weer fantastisch werk met Oman.''

Australië is titelverdediger bij de Azië Cup, die op 5 januari begint en op 1 februari eindigt in de Verenigde Arabische Emiraten. De ploeg van Arnold speelt in de groepsfase tegen Jordanië, Palestina en Syrië. Oman is ingedeeld bij Japan, Oezbekistan en Turkmenistan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.