Terug

Volg Vandaag Inside

Arno Vermeulen stopt voorlopig als commentator bij de NOS

2 apr 2024, 17:08

Arno Vermeulen stopt voorlopig met het geven van commentaar bij voetbalwedstrijden voor de NOS. Vermeulen gaat zich meer focussen op het opleiden van sportcommentatoren voor de publieke omroep, zo meldt Voetbal International.

De beslissing komt voort uit het cultuuronderzoek bij de NOS. Daaruit blijkt dat leidinggevenden meer tijd moeten besteden aan het begeleiden van personeel. Het betekent dat Vermeulen tijdens het aankomende EK in Duitsland niet meer te horen zal zijn als commentator. Wel blijft hij te horen als tafelgast bij Studio Voetbal en de NOS Voetbalpodcast.

Onlangs gaf Arno Vermeulen in een open sollicitatie aan de functie van algemeen directeur bij AZ te ambiëren. Wim Kieft reageerde bij Veronica Offside op de wens van Vermeulen: "Ik wil ook wel trainer van Real Madrid zijn!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.