Terug

Volg Vandaag Inside

Arno Vermeulen solliciteert live op TV opnieuw naar functie bij AZ: 'Waarom zou ik het niet kunnen?'

19 feb 2024, 13:12

Arno Vermeulen deed zondagavond bij Studio Voetbal opnieuw een open sollicitatie voor de opvolging van Robert Eenhoorn als algemeen directeur bij AZ.

“Het lijkt me ontzettend interessant om te doen. Waarom zou ik het niet kunnen doen? Voor mij is het een uitdaging. Ik denk dat het geweldig is om bij zo’n club te werken. Ik ben geboren in Alkmaar. Het is een voorbeeld club in Nederland op alle gebieden, dus ik vond het interessant”, begint Vermeulen.

Eenhoorn maakte afgelopen week bekend dat hij aan het einde van dit seizoen terug zal treden als algemeen directeur bij AZ en sindsdien is Vermeulen al vaker begonnen over zijn opvolging. Echter is er volgens de journalist nog geen sprake van een daadwerkelijke sollicitatie. “Ze weten mij vast wel te vinden, toch?”

Vermeulen heeft niet het idee dat hij ervaring tekortkomt voor de baan. “Edwin van der Sar was toch ook niet al directeur, toen hij Ajax-directeur werd? Er is geen opleiding voor. Ik werk al veertig jaar in de journalistiek, dat is best een mooie aanloop. Ach, ik ken wel wat mensen in de voetballerij en ik denk dat ik wel een beetje inzicht heb in de sport. Volgens mij is dat best een aardige sollicitatiebrief.”

In Koffie met Valentijn reageert Valentijn Driessen op geheel eigen wijze op de open sollicitatie van Arno Vermeulen. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.