Terug

Volg Vandaag Inside

Arnhem kleurt geel-zwart in aanloop naar bekerfinale in Kuip

Arnhem kleurt geel-zwart in aanloop naar bekerfinale in Kuip

18 mrt 2021, 11:27

Aanvoerder Remko Pasveer van Vitesse krijgt later deze maand het eerste exemplaar uitgereikt van een speciale poster op A2-formaat. Wat er precies op te zien zal zijn, houden de supporters van de Arnhemse club nog even geheim. Maar het ontwerp zal alles te maken hebben met de bekerfinale, op 18 april tegen Ajax in De Kuip. Bij dat duel mogen waarschijnlijk weinig tot geen supporters aanwezig zijn vanwege de coronamaatregelen.

Naast de posteractie lanceren de supporters van Vitesse, verenigd in Vak 112, onder het motto 'De hele stad geel-zwart' ook een vlaggencampagne. "Het gaat om zeker 10.000 posters en een paar duizend vlaggen", laat woordvoerder Laurens Jansen in De Gelderlander weten. "Voor minimaal 5 euro houden we een vlag en een poster apart. Hoe meer er binnenkomt, hoe meer we er kunnen laten maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.