Terug

Volg Vandaag Inside

Arnesen technisch directeur Anderlecht

Arnesen technisch directeur Anderlecht

20 dec 2018, 12:29

BRUSSEL (ANP) - Anderlecht heeft Frank Arnesen aangesteld als technisch directeur. De club uit Brussel maakte donderdag de komst van de 62-jarige Deen bekend. Arnesen zit nu nog bij PSV in de raad van commissarissen en treedt op 3 januari in dienst bij de Belgische recordkampioen.

De eerste taak van Arnesen is een nieuwe hoofdcoach aanstellen bij de huidige nummer vier van de Jupiler Pro League. Zondag werd Hein Vanhaezebrouck ontslagen. Assistent-trainer Karim Belhocine neemt voorlopig de eindverantwoording op zich.

Arnesen is na 33 jaar terug bij Anderlecht. Tussen 1983 en 1985 speelde de middenvelder in Brussel en werd hij kampioen. Na zijn voetbalcarrière, die hem ook langs Ajax en PSV leidde, werkte hij voornamelijk als technisch directeur. Bij PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea en meest recent PAOK Saloniki ging hij over de technische zaken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.