Terug

Volg Vandaag Inside

Arnesen reageert op Ajax-interesse in Berghuis: 'Het ligt in handen van de juristen'

Arnesen reageert op Ajax-interesse in Berghuis: 'Het ligt in handen van de juristen'

9 juli 2021, 13:41

Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord, heeft gereageerd op de situatie rondom Steven Berghuis. De aanvaller wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar aartsrivaal Ajax.

'Daar is weinig over te zeggen momenteel', reageert Arnesen in gesprek met ESPN. 'Hij is hier niet. Het ligt nu eigenlijk in handen van de juristen. Ze praten samen met de drie partijen en wat de uitkomst wordt zien we dan wel.'

Berghuis zou kunnen vertrekken naar Ajax, dat hem graag over wil nemen voor de gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro. Arnesen wilde niet ingaan op een clausule die in Berghuis zijn contract zit. 'Er zitten wat haken en ogen bij. Ik heb zoveel meegemaakt in mijn voetbalcarrière. We moeten kijken wat het beste is voor Feyenoord', aldus Arnesen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.