Terug

Volg Vandaag Inside

Arnesen meldt: 'Vier clubs hebben interesse in Kökcü'

Arnesen meldt: 'Vier clubs hebben interesse in Kökcü'

18 apr 2020, 17:00

Feyenoord is op de hoogte van de Europese interesse voor middenvelder Orkan Kökcü. Dat heeft technisch directeur Frank Arnesen bevestigd tegenover het Spaanse medium ABC.

'Ze hebben nog geen contact met ons opgenomen. Er is niets officieels en ik wil graag duidelijk zijn. Wij hebben geen bod ontvangen. Maar we zijn op de hoogte van de interesse, omdat zijn zaakwaarnemer ons heeft geïnformeerd. We hebben een paar keer met hem gesproken en hij zei dat het om vier clubs gaat, waaronder Sevilla. Dat is wat wij weten. Meer is het niet,' aldus de Deense technische directeur van de Rotterdammers.

Feyenoord ziet een vertek van de middenvelder nog niet zitten en zal er alles aan doen om hem binnen boord te houden: 'Wij hebben hem verteld dat alles wat nu op hem afkomt heel mooi is, maar het is onze intentie om zijn contract te verlengen. Hij ligt nog tot medio 2023 vast bij Feyenoord en wij willen dat met twee jaar verlengen, tot 2025. We zijn daarover in gesprek met zijn zaakwaarnemer.' Eerder meldde het Britse medium The Daily Mail dat Arsenal Kökcü ook nauwlettend in de gaten houdt.

René vroeg zich vorige maand nog lachend af of de middenvelder van Feyenoord inmiddels al 130 miljoen euro waard is. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - 'Is Kökcu 130 miljoen waard?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.