Terug

Volg Vandaag Inside

Orkun Kökcü nieuwe aanvoerder van Feyenoord

Orkun Kökcü nieuwe aanvoerder van Feyenoord

2 sep 2022, 14:28

Orkun Kökçü is de nieuwe aanvoerder van Feyenoord. Dat heeft Arne Slot vrijdagmiddag bekendgemaakt op de persconferentie in aanloop naar het duel tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord.

"Een geweldige speler, die vorig jaar een enorm goed seizoen heeft gehad. Een eigen opgeleide speler, en ik denk ook dat het voor zijn ontwikkeling weleens heel goed kan zijn. Om een volgende stap te zetten door de aanvoerdersband te gaan dragen. En het is vorig seizoen een hele bepalende speler voor ons geweest," aldus Slot.

Gernot Trauner is de tweede aanvoerder van Feyenoord dit seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.