Terug

Volg Vandaag Inside

'Arne Slot staat op het lijstje van Tottenham Hotspur'

'Arne Slot staat op het lijstje van Tottenham Hotspur'

28 mrt 2023, 14:12

Arne Slot staat op het lijstje van Tottenham Hotspur om Antiono Conte op te volgen als manager. Dat vertelt Valentijn Driessen in voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf.

Conte werd afgelopen weekend ontslagen bij The Spurs. "Ik denk dat dat heel goed nieuws is voor Arne Slot," aldus Valentijn. "Ik weet dat hij op een lijstje staat bij Tottenham. Voor aan het einde van het seizoen, dus niet tussentijds. Hij wil natuurlijk eerst kampioen worden met Feyenoord en ver komen in de Europa League. Maar hij staat wel degelijk op het lijstje bij Tottenham."

"Ik denk dat dat een geweldige uitdaging voor Slot zou zijn," gaat Valentijn verder. "En ik denk dat hij daar zeker voor open staat. Want Leeds United, daar stond hij afgelopen winter al voor open. Anders had hij wel 'nee' gezegd, maar hij heeft het gewoon voorgelegd bij de Feyenoord-directie. Als Tottenham hem daadwerkelijk wil, kunnen ze hem natuurlijk gewoon halen, want die betalen zo verschrikkelijk veel salaris."

"En het is een geweldige club. Het is juist mooi dat ze nooit wat gewonnen hebben, want dan ben jij waarschijnlijk de eerste die wel wat met ze kan winnen. En er is genoeg geld om te investeren in goede spelers," besluit Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.