Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot: ‘PSV heeft de kampioen van vorig jaar geïmiteerd’

26 mrt 2024, 10:15

Arne Slot vindt dat PSV het Feyenoord van afgelopen jaar heeft geïmiteerd. Dat vertelde hij maandagavond aan tafel bij Rondo.

“Ik geloof dat wij wel ergens onze rek gevonden hebben, in het programma dat we afdraaien, in het beter maken van spelers", begint Slot over de groei van Feyenoord. “Nu moeten er ook spelers bij gaan komen die al A-international zijn van een serieus land en die ons aan de bovenkant gaan versterken."

“Vorig jaar werden wij eerste en het is mijn perceptie dat PSV een trainer heeft aangetrokken die eenzelfde manier van spelen voorstaat zoals Feyenoord", gaat de oefenmeester verder. "Dus die hebben de kampioen van vorig jaar geïmiteerd. Als wij nou de huidige kampioen willen imiteren moeten we dus ook spelers halen van Barcelona en Napoli of spelers als Jerdy Schouten, die A-international is. Je moet dat soort jongens erbij halen als je wil concurreren met PSV, want dat zijn de spelers die zij afgelopen zomer hebben aangetrokken."

Wim Kieft zei onlangs in Veronica Offside dat Arne Slot een hele goede trainer voor Bayern München zou zijn. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.