Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot: ‘PSV favoriet? Wij zijn de landskampioen’

Arne Slot: ‘PSV favoriet? Wij zijn de landskampioen’

24 jan 2024, 09:26

Feyenoordtrainer Arne Slot hoopt PSV tijdens de bekerwedstrijd van woensdagavond te verslaan, nadat dit bij twee eerdere ontmoetingen dit seizoen niet lukte.

Feyenoord verloor in augustus 0-1 van PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en verloor vervolgens ook begin december 1-2 in de Eredivisie. Slot ziet het bestoken van de PSV-keeper als de sleutel om de bekerwedstrijd te kunnen winnen. “PSV kreeg weinig kansen tegen ons in die wedstrijd. Maar wij kregen ook weinig kansen. We hebben in die twee wedstrijden best vaak de bal gehad, maar niet in het zestienmetergebied van PSV. Ik denk dat meer kansen creëren de kans op winst groter maakt dan meer rendement halen uit de paar mogelijkheden die je krijgt. Het moet nu beter", citeert het Algemeen Dagblad.

“Wat bij ons leeft, is dat wij een derde kans krijgen PSV te verslaan nadat het tweemaal niet is gelukt", vervolgt Slot. “PSV favoriet? Wij hebben het thuisvoordeel van de Kuip. Wij zijn de landskampioen. Natuurlijk, er zijn spelers weggegaan, maar nog steeds staan er tien jongens op het veld die kampioen werden met deze club. En Calvin Stengs werd dat met Antwerp. Er staan dus elf landskampioenen op het veld. Voor Vitesse zei ik al tegen mijn ploeg: laat dat maar eens even zien.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.