Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot loopt blessure op tijdens trainingskamp Feyenoord

Arne Slot loopt blessure op tijdens trainingskamp Feyenoord

4 jan 2024, 15:55

Arne Slot heeft op het trainingskamp van Feyenoord tijdens een fanatiek potje voetvolley een spierblessure opgelopen, zo meldt clubwatcher Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond.

De selectie van Feyenoord is momenteel bezig aan dag vier van hun trainingskamp in het Spaanse Marbella, waarbij een fanatiek potje voetvolley werd gespeeld. Alle spelers van de regerend landskampioen bleven fit, maar Slot kwam er met een spierblessure minder goed vanaf. Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure is.

Feyenoord sluit het trainingskamp zaterdag af met een oefenduel tegen 1.FSV Mainz 05. De Rotterdammers trappen om 12:30 uur af tegen de nummer zestien van de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.