Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot krijgt opvallende beloning als hij een prijs wint met Feyenoord

Arne Slot krijgt opvallende beloning als hij een prijs wint met Feyenoord

2 jan 2023, 08:52

Arne Slot krijgt een opvallende beloning als hij een prijs wint met Feyenoord. Dat vertelt de trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De beloning komt ter sprake als het gaat over hoever de invloed van Slot reikt bij Feyenoord: "Ik heb nu zo’n kastje waarmee ik zelf de sproei-installatie kan bedienen. Maar dan kom je aan mijn trainingen, toch? Maar invulling van de voeding of zo, nooit mee bezig. Ik heb mensen die daar druk mee zijn. En als ze mij nodig hebben, zal ik altijd helpen. Maar ik bemoei me verder niet met de invulling daarvan."

"Ik denk dat bijna elk staflid hier bij Feyenoord zal zeggen: zo’n makkelijke trainer hebben we nog nooit gehad. Ik ben er eigenlijk wel benieuwd naar: of ze dat zeggen. Ik zou bijna zeggen: vraag het eens," gaat Slot verder.

Dan vertelt de trainer welke beloning hij krijgt als hij een prijs wint met Feyenoord: "Ik wil wel heel graag een padelbaantje hier op trainingscomplex 1908. Maar blijkbaar reikt mijn invloed nog niet zover, want hij ligt er nog niet. Als we iets winnen met Feyenoord, hoor ik. Nou, wie weet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.