Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot krijgt advies van collega-trainer: 'Ik zou met Feyenoord de Champions League ingaan'

Arne Slot krijgt advies van collega-trainer: 'Ik zou met Feyenoord de Champions League ingaan'

20 mei 2023, 17:29

Frank de Boer zou nog een seizoen bij Feyenoord blijven als hij Arne Slot was. Dat vertelt hij tegenover Viaplay.

De naam van Slot wordt al een tijdje in verband gebracht met Tottenham Hotspur FC. De Boer begrijpt dat het voor de succescoach van de Rotterdammers verleidelijk is om trainer te worden in Londen: "De Premier League is de mooiste competitie ter wereld. Je zit echt bij een bevoorrecht clubje als je daar een van de twintig managers mag zijn. In dat opzicht kan ik heel goed begrijpen als hij erin stapt."

De Boer zelf zou echter blijven als hij in de schoenen van Slot stond: "Ik zou met Feyenoord de Champions League ingaan. Hij heeft het fantastisch gedaan en nu kan je het ook in die competitie laten zien. Dat zou fantastisch zijn."

Tafelgenoot Sander Westerveld vraagt zich vervolgens af of Slot niet voor deze kans moet gaan: "Stel je blijft bij Feyenoord en je ligt er in de groepsfase uit in de Champions League. Als er nu een andere trainer bij Tottenham komt en die doet het goed en blijft een paar jaar. Manchester City en United liggen vast, Liverpool ligt vast," somt hij op. "Dan komt het voorlopig niet meer voorbij," is de conclusie van presentator Koen Weijland.

De Boer benadrukt dat hij Arne Slot een hele goede trainer vindt: "Zijn tijd komt wel, hoor. In een andere competitie, maar zeker ook in de Premier League," besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.