Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot kan weg voor 'hoofdprijs': 'hoort bij top 3 van kandidaten'

Arne Slot kan weg voor 'hoofdprijs': 'hoort bij top 3 van kandidaten'

5 apr 2023, 10:05

Valentijn Driessen denkt dat Feyenoord de hoofdprijs voor Arne Slot kan vragen bij een mogelijke transfer na dit seizoen. Dat vertelde hij in Vandaag Inside.

Valentijn denkt dat Feyenoord een groot bedrag kan binnenhalen wanneer de trainer voor een andere club kiest. "Iedereen denkt dat Arne Slot een clausule voor komende zomer in zijn contract heeft, maar dat heeft hij niet. Zijn contract loopt tot het seizoen 2024/25, dus Feyenoord kan de hoofdprijs voor hem vragen. Feyenoord heeft al vijf miljoen afgewezen van Leeds United afgelopen winter. Zij gaan een beetje voor de Nagelsmann-bedragen. Ik denk dat Slot voor 15 tot 20 miljoen euro op te halen valt."

De journalist van De Telegraaf verwacht dat bij nog een nog groter succes van Feyenoord er meer aanbiedingen zullen komen voor de trainer. "Als hij kampioen wordt en in de Europa League-finale komt dan denk ik toch wel dat de clubs in rij staan. Bij Tottenham Hotspur zat die wel bij de top 3 van de kandidaten als nieuwe manager", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.