Terug

Volg Vandaag Inside

'Arne Slot is echt niet de enige trainer die een elftal kan laten aanvallen en winnen'

'Arne Slot is echt niet de enige trainer die een elftal kan laten aanvallen en winnen'

22 mei 2023, 10:31

Wim van Hanegem denkt dat Feyenoord-directeur Dennis te Kloese binnenkort de knoop doorhakt wat betreft de toekomst van Arne Slot. Daarnaast vindt hij dat Feyenoord ook met een andere trainer successen kan boeken, dat schrijft hij in zijn column in het AD.

De naam van Arne Slot wordt de laatste tijd steeds meer in verband gebracht met Tottenham Hotspur FC. Te Kloese is zelf ook door de Londenaren benaderd, maar is niet op het aanbod ingegaan. Van Hanegem denkt dan ook dat de Feyenoord-directeur binnenkort een beslissing neemt over een eventueel langer verblijf van de Feyenoord-trainer: "Bij Feyenoord gaat het alleen maar over Arne Slot en of hij nou wel of niet blijft. Dat moet niet te lang duren natuurlijk. Directeur Dennis te Kloese is iemand van knopen doorhakken. Je kunt niet de Champions League in met de vraag of de trainer wel of niet op de bank zit."

Verder vindt De Kromme dat de Rotterdammers ook goede resultaten kunnen behalen zonder hun succescoach: "Als Te Kloese zou zeggen: 'Slot, ga jij maar gewoon naar Engeland', dan is het natuurlijk niet zo dat Feyenoord opeens zestiende wordt. Dat idee hebben veel mensen misschien, maar dat is onzin. Slot heeft het goed gedaan, Feyenoord is onder zijn leiding kampioen geworden, maar hij is echt niet de enige trainer die een elftal kan laten aanvallen en winnen", besluit Van Hanegem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.