Terug

Volg Vandaag Inside

'Arne Slot is de ideale opvolger van Erik ten Hag'

'Arne Slot is de ideale opvolger van Erik ten Hag'

1 okt 2021, 19:04

Arne Slot heeft een uitstekende start gemaakt bij Feyenoord. De Rotterdammers staan na zes competitiewedstrijden met vijftien punten op plek drie en met vier punten bovenaan in groep E van de Conference League. In de voetbalpodcast Kick Off van De Telegraaf kwam de vraag of Slot de ideale opvolger van Erik ten Hag zou kunnen zijn. Ajax-watcher Mike Verweij ziet het wel zitten.

'Ik zou niet weten wie het anders zou moeten doen, misschien Ronald Koeman als hij naar een nieuwe baan het zoeken is of Fred Grim, Schreuder, Heitinga, ik weet het niet', reageert Verweij. 'Ik ben wel heel erg onder de indruk van de manier van voetballen van Feyenoord. Hoe Arne Slot dat zo snel erin heeft gekregen en ook met relatief beperkte middelen is echt gigantisch goed.'

AZ won donderdagavond in eigen huis met 1-0 van het Tsjechische Jablonec. De Alkmaarders lijken op de goede weg, na een moeizame start in de competitie. 'En als je dat afzet tegenover AZ. De eerste helft van AZ tegen Jablonec deed zoveel pijn aan je ogen', zegt Verweij over AZ. 'Tegen de nummer tien, geloof ik van Tsjechië. Tuurlijk AZ is vijf basisspelers kwijtgeraakt, maar er is ook te weinig geïnvesteerd. Arne Slot, echt hulde. Ik vind het echt héél knap', aldus Verweij.

Valentijn Driessen valt het vooral op dat Bryan Linssen onder Slot beter uit de voeten komt, dan vorig seizoen met toenmalig trainer Dick Advocaat. 'Vorig jaar was het vaak: wat moet je met Bryan Linssen?. Die man bezorgt een achterhoede zoveel hoofdbrekers en niet omdat hij nou zo goed is, maar dat is gewoon een lastpak eerste klas.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.