Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot geeft opstelling Feyenoord voor duel met Maccabi Haifa prijs

Arne Slot geeft opstelling Feyenoord voor duel met Maccabi Haifa prijs

8 dec 2021, 14:27

Arne Slot heeft woensdag op de persconferentie de opstelling van Feyenoord voor het duel met Maccabi Haifa prijsgegeven. Justin Bijlow, die kampte met een coronabesmetting, keert terug onder de lat.

Slot mist de geblesseerde Gernot Trauner en Orkun Kökçü en de geschorste Guus Til. Feyenoord laat de Iraanse aanvaller Alireza Jahanbakhsh niet spelen tegen het team uit Israël. 'Die situatie is bekend', zei Slot, waarmee hij verwees naar het eerdere besluit waarmee de club wil voorkomen dat de Iraniër in de toekomst mogelijk niet meer uit kan komen voor de nationale ploeg.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Hendriks; Aursnes, Diemers, Teixeira; Nelson, Dessers, Bannis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.