Terug

Volg Vandaag Inside

Arnautovic voor een maand uitgeschakeld

Arnautovic voor een maand uitgeschakeld

6 dec 2018, 16:26

LONDEN (ANP) - Marko Arnautovic kan een maand niet in actie komen voor West Ham United. De Oostenrijkse aanvaller heeft een hamstringblessure overgehouden aan het treffen met Cardiff City (3-1).

Arnautovic is dit seizoen van grote waarde voor de ploeg van Manuel Pellegrini. De oud-speler van FC Twente scoorde vijf keer in dertien wedstrijden. ,,We weten hoe belangrijk hij voor ons is en zijn blessure komt op een vervelend moment zo vlak voor het drukke speelprogramma in december en januari", zei de coach donderdag.

West Ham United staat dertiende in de Premier League met achttien punten uit vijftien wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.