Terug

Volg Vandaag Inside

Armeniër Mkhitaryan niet met Arsenal in Bakoe

Armeniër Mkhitaryan niet met Arsenal in Bakoe

3 okt 2018, 23:08

BAKOE (ANP) - Arsenal heeft voor het duel in de Europa League tegen FK Qarabag uit Azerbeidzjan de Armeense aanvaller Henrikh Mkhitaryan om veiligheidsredenen thuisgelaten. Tussen Azerbeidzjan en Armenië bestaan politieke spanningen.

Volgens de UEFA is het besluit om Mkhitaryan niet mee te nemen een gezamenlijk besluit van Arsenal en de speler zelf geweest. ,,Hij kan hier niet heen reizen", zei Arsenal-coach Unai Emery in Azerbeidzjan. De coach mist tegen Qarabag ook Pierre-Emerick Aubameyang en Aaron Ramsey. De spits is ziek en Ramsey heeft gevraagd of hij thuis kon blijven omdat zijn vrouw op het punt staat te bevallen.

Emery wilde niet ingaan op de vraag of de Mkhitaryan wel meereist naar Bakoe, als de club uit Londen zich plaatst voor de finale van de Europa League. ,,Het is nog een lange weg voor ons om de finale te bereiken", zei de Spanjaard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.