Terug

Volg Vandaag Inside

Arjen Robben maakt na half jaar rentree bij Groningen

Arjen Robben maakt na half jaar rentree bij Groningen

11 apr 2021, 18:05

Arjen Robben is teruggekeerd op het veld bij FC Groningen. De oud-international viel ongeveer een kwartier voor tijd in bij het thuisduel tegen sc Heerenveen. De stand was op dat moment 0-1 in het voordeel van de Friezen.

Sinds hij begin dit seizoen zijn rentree maakte, wordt Robben achtervolgd door blessures. Hij speelde dit seizoen pas twee keer eerder, tegen PSV en FC Utrecht.

Ongeveer twee jaar geleden vertrok Robben bij Bayern München en beëindigde hij meteen zijn loopbaan. De afgelopen zomer kwam hij daarop terug en keerde hij terug bij FC Groningen, waar hij lang geleden zijn profcarrière begon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.