Terug

Volg Vandaag Inside

Robben arriveert op de fiets en keert terug in selectie Groningen

Robben arriveert op de fiets en keert terug in selectie Groningen

18 okt 2020, 17:14

Arjen Robben keert terug in de wedstrijdselectie van FC Groningen voor het duel tegen FC Utrecht. De 36-jarige aanvaller is hersteld van de blessure die hij opliep in de eerste Eredivisiewedstrijd van het seizoen tegen PSV.

Robben keerde afgelopen zomer terug uit zijn voetbalpensioen bij FC Groningen. Hij werkte hard aan zijn fitheid en stond tijdens het eerste Eredivisieduel ook in de basis, maar moest binnen een half uur het veld verlaten. Nu is de rappe vleugelaanvaller weer fit bevonden. Op de training liet Robben vrijdag al zien het voetballen niet verleerd te zijn, met een klassiek doelpunt.

FC Groningen komt zondagmiddag om 16:45 uur in actie tegen FC Utrecht. De Groningers staan na vier duels met zes punten op de zevende plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.