Terug

Volg Vandaag Inside

Arjen Robben definitief aanvoerder van FC Groningen

Arjen Robben definitief aanvoerder van FC Groningen

2 aug 2020, 23:40

Arjen Robben is komend seizoen definitief aanvoerder van FC Groningen. Dat laat trainer Danny Buijs weten aan het Dagblad van het Noorden: 'Hij is het ultieme voorbeeld voor iedereen.'

Het aanvoerderschap moet volgens Buijs breed gedragen worden: 'Je kunt natuurlijk niet alles op de schouders van Arjen Robben leggen. Je hebt naast hem ook twee of drie andere jongens nodig die hem helpen en verantwoordelijkheid dragen.'

'Robben moet zich vooral kunnen richten op voetballen, niet op allerlei randzaken,' vervolgt de trainer. 'Daarom gaan spelers als Bart van Hintum, Azor Matusiwa en Sergio Padt ook een rol spelen. Het is niet zo dat alleen een aanvoerder bepaalde taken heeft. Het moet van meerdere jongens komen.'

Robben besloot onlangs zijn rentree in het betaalde voetbal te maken bij FC Groningen. Een jaar geleden besloot de oud-international te stoppen, na jaren voor de Duitse kampioen Bayern München te hebben gespeeld.

Robben gaat in Groningen wonen in een gloednieuw huis. Hij kocht de woning al in 2014 voor 1,1 miljoen euro en inmiddels is het helemaal verbouwd. Bekijk de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.